Biscuiti din migdale umpluti cu gem

Acesti biscuiti sunt foarte usor si rapid de facut. Mai jos gasiti reteta:

Biscuiti migdale 1000 de prajituri

Ingrediente: 100 gr de albus de ou, un varf de sare, 15 gr de faina, 100 gr de faina de migdale, 100 gr de zahar pudra, 1 lingurita extract de vanilie, 100 gr fulgi de migdale, dulceata de caise, 150 gr de ciocolata putin amara (eu am combinat ciocolata cu lapte cu ciocolata amara).

  1. Se bat albusurile spuma cu varful de sare. Nu se adauga zaharul pudra.
  2. Se amesteca faina de grau cu faina de migdale, zaharul pudra si vanilia intr-un bol separat. Se adauga treptat albusul spuma si se incorporeaza incet.
  3. Se pune amestecul intr-o punga taiata la varf si se formeaza mici cerculete pe o hartie de copt. Se aseaza fulgii de migdale pe biscuiti si se da tava la cuptorul incalzit pentru 15 minute la 180C cu usa intredeschisa.
  4. De indata ce s-au copt, lasati-i la racit pe un grilaj, scoateti putin din centru – cat sa ii umpleti cu gem, si lipiti cate doi biscuiti.
  5. Separat, pe un recipient cu apa fierbinte, topiti ciocolata intr-un vas de sticla si dati jumatate de biscuite prin ciocolata. Lasati-i mai apoi la racit fie pe o foaie de staniol sau foaie de copt.

Spor!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s